HOE WERKT HET?

#EASYPEASYLEMONSQUEEZY

KIES EEN DATUM & TIJD

Via onze bestelpagina
kies je een datum en tijdslot voor de levering.

STEL JE ONTBIJT SAMEN

Je stelt zelf je ontbijt samen. Er zijn tal van opties om uit te kiezen.

BETAAL ONLINE

Je betaalt meteen online via Bancontact, Visa, Paypal of via overschrijving.

SMULLEN MAAR!

De dag vóór levering krijg je een berichtje met het geschatte tijdstip van levering.

BESTEL NU

Bye bye saaie ontbijt'ma​​​​nd'

HELLOOOO HIPPE ONTBIJTBOX

BESTEL NU

HELLOOOO HIPPE
ONTBIJTBOX

ALS KLANTEN 'FANS' WORDEN

#HIERWORDENWEBLIJVAN


Moet het (nog) ietsje meer zijn?

#NIEUWEUITDAGINGENKOMMAAROP

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

#BLIJFOPDEHOOGTEVANALONZENIEUWTJES

Bedankt! Je bent ingeschreven!
Inschrijven niet gelukt.
Over ons

De geur van versgebakken broodjes en koffiekoekjes, lachende gezichten aan tafel, een gezellig ontbijt om de dag perfect te starten en dat, zonder dat jij het huis uit hoeft? Ben je op zoek naar een heerlijk, verfijnd, home-made ontbijt aan huis? Dan ben je bij ontbijtservice Le Grand Déjeuner aan het juiste adres!

Wij streven ernaar je een ontbijt te bezorgen met zo veel mogelijk huisgemaakte producten en duurzame verpakkingen. Smoothies, choco, confituur, vleessla, eiersla... allemaal met liefde huisbereid, om jou, je partner, je gezin,... te verwennen.

Onze ontbijten zijn een evenwichtige selectie van producten van erg hoge kwaliteit. Alles is met smaak en liefde huisbereid of zorgvuldig gekozen bij de beste leveranciers uit de regio. Ook voor de kids kunnen we een lekker kinder ontbijt voorzien!

En wil je iemand anders verrassen met een ontbijt aan huis, maar weet je niet precies wanneer, dan is een Le Grand Déjeuner Cadeaubon de ideale oplossing.

Vind je in ons aanbod nét niet wat je zoekt, of is de gewenste leveringsdatum of -uur niet beschikbaar… Le Grand Déjeuner is een kleine zaak met persoonlijke touch en om een optimale service te garanderen bouwden wij een aantal beperkingen in. Maar we zijn flexibel, dus geef gerust een seintje op info@legranddejeuner.be, dan kijken we wat we voor je kunnen doen!