website creation software

Le Grand Déjeuner - Ontbijt aan huis

Bestel eens een superlekker HOME-MADE ontbijt
Een perfect begin van een speciale dag!
#makkelijkerkanniet #genieten

Le Traditionnel

54 /2 pers.
  • Le Traditionnel, een superlekker, home-made en evenwichtig ontbijt dat tegelijk erg aantrekkelijk is van prijs. En dàt, zonder in te boeten aan kwaliteit.
  • #lekkersmullen
  • 54€ voor 2 personen

Le Délicieux

98 /2 pers.
  • En of die heerlijk is! Het volledige menu van Le Traditionnel, aangevuld met nóg méér home-made lekkers: verse fruitsla, yoghurt smoothie, extra spread... Of wou je een super selectie van wereldkampioen 'kaasmeester Callebaut' of een bordje extra fijne vleeswaren? Délicieux, toch?
  • #scoren #inhetkwadraat
  • 98€ voor 2 personen

Kinder ontbijt

17 /kind
  • Ook voor de kids kunnen we wat lekkers voorzien. Een evenwichtig menuutje, met gezonde, pure, lekkere producten. En we passen de looks aan naargelang jongen of meisje.
  • #datgaanzecoolvinden
  • 17€ per kind

Als klanten 'fans' worden 💪

Moet het (nog) ietsje meer zijn?

VOOR GROEPEN VANAF 10 PERSONEN...

...geef je ons best een seintje via email. Dan kijken we wat we voor je kunnen doen en/of stellen een op jouw budget afgestemd pakket samen.

STARTBTTNLees meerENDBTTN

Organiseer je een EVENEMENT of een VERGADERING bij je BEDRIJF?

Zou een ontbijt-, brunch- of lunch buffet daarbij aangewezen zijn? Wij kunnen je helpen! KBC, C&A, Accent Jobs, ADMB, ING, Stadsbader, Jobfixers, Danone, Q-Music... gingen je al voor. En wat we voor de Rode Duivels deden was wel héél speciaal...

STARTBTTNLees meerENDBTTN

GESCHENK-IDEETJE NODIG?

Doe eens een cadeaubon!

STARTBTTNBestel nuENDBTTN

BOVENOP ONS AL UITGEBREIDE ONTBIJT...

... kan je kiezen voor tal van extra's: een heerlijk bordje gerookte zalm met limoenolie 🐟  home-made granola, yogho-smoothie 🍇  ... Of extra huisgemaakte producten zoals choco of confituur, om later nog extra van te genieten.
Een precies overzicht van de extra's die je kan bijbestellen vind je op onze bestelpagina. Uiteraard kan je ook steeds cava of champagne bij bestellen 🥂.

HET IS MAKKELIJK EN EENVOUDIG

Verkort de ontwikkeltijd met een drag-en-drop website builder. Plaats de blocks op de pagina, bewerk de inhoud inline en publiceer - geen technische vaardigheden vereist.

TRENDY WEBSITE BLOCKS

Kies uit een enorme selectie kant-en-klaar blocks - schermvullende intro, bootstrap carousel, slider, leuke afbeeldingsgalerij met parallax scrollen, sticky hoofding en zoveel meer.

De geur van versgebakken broodjes en koffiekoekjes, lachende gezichten aan tafel, een gezellig ontbijt om de dag perfect te starten en dat, zonder dat jij het huis uit hoeft? Ben je op zoek naar een heerlijk, verfijnd, home-made ontbijt aan huis? Dan ben je bij ontbijtservice Le Grand Déjeuner aan het juiste adres!

Wij streven ernaar je een ontbijt te bezorgen met zo veel mogelijk huisgemaakte producten en duurzame verpakkingen. Quiches, choco, confituur, vleessla, eiersla... allemaal met liefde huisbereid, om jou, je partner, je gezin,... te verwennen.

Onze ontbijten zijn een evenwichtige selectie van producten van erg hoge kwaliteit. Alles is met smaak en liefde huisbereid of zorgvuldig gekozen bij de beste leveranciers uit de regio. Ook voor de kids kunnen we een lekker kinder ontbijt voorzien!

En wil je iemand anders verrassen met een ontbijt aan huis, maar weet je niet precies wanneer, dan is een Le Grand Déjeuner Cadeaubon de ideale oplossing.

Vind je in ons aanbod nét niet wat je zoekt, of is de gewenste leveringsdatum of -uur niet beschikbaar… Le Grand Déjeuner is een kleine zaak met persoonlijke touch en om een optimale service te garanderen bouwden wij een aantal beperkingen in. Maar we zijn flexibel, dus geef gerust een seintje op info@legranddejeuner.be, dan kijken we wat we voor je kunnen doen!

Paypal & Bancontact
Bedrijf

Le Grand Déjeuner
| onderdeel van |
Happy People unltd.
BE 0741 885 296
IBAN BE17 0018 8199 6121

Contact

't Jolleveld 60, 9700 Mater
Email: info@legranddejeuner.be
Tel: 0468 32 94 90

Info

Leveringskosten
Algemene voorwaarden
Openingsuren:
Donderdag t.e.m. zondag
van 8u - 12u
Andere dagen op aanvraag